Recenze na barevné vosky na vlasy

Ahoj!
Vítám Vás u dalšího článku. Dnes se podíváme na to, jak fungují tyto barevné vosky na vlasy. Budu moc ráda za každé nebo komentář.


Vosky jsou ze stránky Poštovné zdarma.cz. K dostání je celkem 13 různých barev. Já mám odstíny (zleva) 01, 10 a 05. Obsah jedné lahvičky je 15 ml. To by bylo k popisu a teď jdeme přímo na samotnou recenzi.

Velikost: 
Přibližně odpovídá velikosti řasenky, což je výhodné při "skladování".


Vzhled a použití balení:


Celkově se s aplikátorem pracuje dobře, ale doporučuji použít gumové rukavice, protože tyčinka od aplikátoru barví také a většinou to schytají vaše prsty. A nejenom při aplikaci na vlasy, ale také při rozčesávání, kdy si prostě musíte pomoct druhou rukou.

Výdrž a intenzita obarvení:
Barva na vlasech zůstane do prvního umytí, což znamená, že pokud rádi experimentujete, tak s těmito vosky nemáte co ztratit. Co mě  mile překvapilo, bylo, že tmavě růžová barva jde vidět i na tmavých vlasech. Bohužel světle růžová a fialová jdou vidět naprosto minimálně.

Závěr:
Vosky bych spíše doporučila světlovlasým, protože ne každá barva půjde na tmavších vlasech vidět. Pokud rádi experimentujete, tak s těmito vosky určitě nesáhnete vedle, protože vlasy ani trochu neničí. Co se týče aplikace, doporučuji použít jednorázové rukavice.

A to už je k dnešní recenzi všechno. Doufám, že se Vám líbila a těším se na Vás zase u dalšího článku.
-Lili-

Komentáře

  1. o tomto som ešte nepočula, ale ja mám dosť tmavé vlasy takže by mi to moc nebolo vidieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že mám tmavší vlasy. Ale určitě pro nějaké pokusy, kdyby se někdo chtěl obarvit, to musí být fajn:)

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda že nepisete i další věci, jako jestli to špiní oblečení nebo kůži,jde to dobře vyprat, v teple se to rozmatle po obličeji? V bazénu zašpiní plavky? Vymyje se to hned a bezezbytku? Kolik to stojí, a fotky na hlavě?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky