Rozhovor s Luckou a Nicole z A Cup Of Style

Ahoj!
Vítám Vás u dalšího článku. Dneska to bude rozhovor s Luckou a Nicole z A Cup Of Style . Budu moc ráda za každé přečtení, komentář i za follow. :)

Nicole a Lucka

Představte se několika větami.
Jmenujeme se Lucka a Nicole a je to už více než 12 let co blogujeme. Baví nás móda, kosmetika, milujeme cestování a máme radost, že všechny naše koníčku můžeme každý den sdílet s komunitou našich sledovatelů, které máme online.

Jak Vás napadlo začít blogovat?
Když jsme dostaly náš první počítač, zjistily jsme, že existuje možnost založit si vlastní webové stránky a to nás nadchlo. Postupně jsme se učily nové věci, věnovaly se různým tématům, až nás to dostalo tam, kde jsme dnes.

Jak vznikl název pro Váš blog?
Název není nikdy lehké vymyslet. Nám to trvalo asi týden. Procházely jsme si různé stránky, používaly různé generátory názvů pomocí klíčových slov, až nás to najednou napadlo - A Cup of Style - hrníček plný stylu a všeho, co nás baví :).


Jaké byly Vaše začátky a kolik Vám bylo, když jste začínaly? 
Bylo nám asi 12 a 10 a bylo to super. Psaly jsme o tom, co jsme zrovna dělaly, o našich oblíbených celebritách, učily se dělat grafiku, kódovat web a postupně si dělaly kamarády online. Blogování nás toho vážně hodně naučilo.

Co pro Vás znamená Váš blog?
Je to náš největší koníček, který máme. Baví nás vytvářet obsah, fotit fotky, točit a stříhat videa, komunikovat s našimi sledovateli a každý den se těšíme, co nového nám zase přinese.

Jak reagovalo Vaše okolí, když zjistilo, že blogujete? 
Všichni v našem okolí nás vždycky podporovalli v tom, co děláme. Měli radost z toho, že se učíme nové věci a že na počítači děláme i něco produktivního.

Máte nějaký tajný recept na to, aby byl blog úspěšný?
V dnešní době, kdy existuje velké množství blogů, je těžší a těžší se prosadit. Ale podle nás je nejdůležitější originalita. Najít si "něco", co tvůj blog odliší od ostatních.

 Máte nějaký další koníček, kromě blogování a točení videí?
Rády cestujeme, objevujeme nová místa, ochutnáváme nová jídla, chodíme ven s kamarády, čteme, koukáme na seriály, sportujeme, je toho hodně :).

 Máte nějaký sen? Něco, co byste chtěly dokázat nebo něco, čeho byste chtěly dosáhnout? :)
Jednou bychom rády procestovaly celý svět :).


Máte v šatníku nějaké oblíbené kousky, které nosíte opravdu často?
Určitě základy šatníku jako jsou jednoduchá jednobarevá trička, černé džíny, džínové kraťasy, nebo různé křiváky a bombery.


 Máte nějaký vzkaz pro Vaše fanoušky? 
Máme neuvěřitelnou radost z každého jednoho sledovatele, kterého baví sledovat, co děláme. Jste super!!


Líbil se Vám rozhovor? Chtěli byste další? Čtete blog A Cup Of Style?
Pište dolů do komentářů.

Za mě jsou holky jedny z nejlepších blogerek. ❤☕

Odkaz na A Cup Of Style: http://www.acupofstyle.com/?m=1

Komentáře

  1. Holky z A Cup of Style jsou podle mě vážně jedny z nejlepších blogerek, co znám:) pěkný rozhovor;)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky