Recenze na balíček z Notino.cz 4.část


Ahoj!
Vítám Vás u nového článku. Dneska to bude čtvrtá a poslední recenze na balíček, který jsem obdržela od Notino.cz . Budu moc ráda za každé přečtení, komentář i za follow.
(První část, Druhá část, Třetí část)

Legenda:
0/5= nedoporučuji
1/5= spíše nedoporučuji
2/5= tady jsem na vážkách, něco mezi
3/5= spíše doporučuji
4/5= doporučuji
5/5= určitě doporučuji

Orofluido beauty - olej pro všechny typy vlasů 
Popis:
Vlasový olej Orofluido Elixir v sobě snoubí tři vzácné a účinné oleje, které bohatě vyživují vlasy, dodávají jim potřebnou hydrataci a vitalitu. Hedvábná konzistence se dobře vstřebává do vlasového vlákna a okamžitě působí uvnitř vlasu. Při pravidelném používání budou vaše vlasy zdravé, lesklé, hebké a plné síly. (zdroj)
Recenze:
Vlasy jsou perfektně hydratované. Lehce se nanáší, a jeho vůni si zamiluje snad každý.
(5/5)


Sisley Balancing Treatment - intenzivní hydratační krém s protivráskovým účinkem
Popis:
Luxusní hydratační sérum Sisley Balancing Treatment je za pomocí vzácných extraktů speciálně vyvinuto pro všestranné řešení problému kožní dehydratace. Pomáhá aktivovat hluboké hydratační mechanismy pleti podporou toku a zadržování vody v epidermis. Tím se vaše rysy zjemní, jemné linky a vrásky budou vyhlazeny a obličej zůstane celkově mladistvější a zářivější. 
Sérum má příjemnou texturu, která se dobře nanáší a rychle vstřebává. Díky unikátní kombinaci rostlinných a minerálních extraktů a olejů bude vaše pleť okamžitě po jeho použití osvěžená, dokonale hydratovaná a viditelně vypnutá. Na minerály bohatý extrakt ze vzácného malachitu pomáhá zlepšit obranyschopnost pleti proti volným radikálům a v zájmu zachování struktury buněk zodpovědných za udržení vody v nich snižuje oxidační stres.
Hýčkejte svoji pleť hydratačním sérem Sisley Balancing Treatment, za odměnu se vám omladí a rozzáří tak, že vám ji bude každý závidět!
Recenze:
(Děkuji známým za pomoc!)
Pokožku vyhladí, vypadá mladší. Hydratuje a čistí. Zjemňuje pleť - nechává ji viditelně hebčí.
(4/5)


Sisley Cleanse&Tone - jemný čistící gel 
Popis:
Luxusní čistící gel Sisley Cleanse dokonale vyčistí, zmatní, omezí nadměrnou produkci mazu a osvěží smíšenou a mastnou pleť se sklony k akné. Obsahuje mimo jiné účinné přírodní látky i velmi vzácné tropické pryskyřice, které se už po tisíciletí používají v kosmetice pro jejich prověřené čistící a stahující vlastnosti. 
Gel zanechá vaši pleť perfektně vyčištěnou, hydratovanou a tonizovanou do hloubky, aniž by ji vysušoval a ucpával póry. Výsledkem pravidelného používání bude vaše sametově jemná a hladká pleť bez mastných a lesklých ploch a rozšířených pórů. Obsažený jitrocel ji navíc okamžitě osvěží a zklidní její podráždění a zanícené ranky, které jsou způsobené mastnou a aknózní pletí.
Se  Sisley Cleanse&Tone bude zase vaše pleť zdravá, svěží a krásná! (zdroj)
Recenze:
Gel byl velmi příjemný, hezký voněl a hned po prvním použití zmatňoval pokožku. Také perfektně hydratoval.
(4/5)


Uriage - zklidňující čistící olej
Popis:
Olej Uriage ideální volbou pro každodenní ošetření suché pleti. Čistí pleť, odstraňuje z ní šupinky kůže i nežádoucí nečistoty. Olej se při kontaktu s vodou změní v jemnou pěnu a poskytne pleti při čištění absolutní komfort a hýčkání.
Zklidňující olej Uriage je vhodný i pro čištění atopické a velmi citlivé pleti. Chrání pleť před poškozením vlivem vnějších faktorů a dokonale ji zklidňuje. Olej dodává pleti hloubkovou porci hydratace, zlepšuje její pružnost a zanechává ji krásně vláčnou na dotek.
Recenze:
Tento olej pokožku vyčistí a zklidní. Dobře hydratuje suchou pokožku.
(5/5)

La roche- posay Anthelios XL- zbarvený ultralehký fluid SPF 50+
Popis:
La Roche-Posay Anthelios XL zabarvený ultralehký fluid SPF 50+ dodá vaši pleti maximální ochranu před slunečním zářením a navíc vaši pleť příjemně osvěží lehkým barevným tónem. Lehoučkou texturu ve formě fluidu na pleti ani neucítíte. Přípravek předchází sluneční alergii, fotosenzitizaci způsobené léky, pigmentovým skvrnám, včetně těch vznikajících v těhotenství. La Roche-Posay Anthelios XL zabarvený ultralehký fluid SPF 50+ poskytne vaši pleti širokospektrální a fotostabilní ochranu před UVA/UVB zářením a vy si můžete být jistá perfektní ochranou, která vás nezklame. Neobsahuje parabeny. (zdroj)
Recenze:
Krém perfektně ochrání před slunečním zářením. Dodá pleti příjemný odstín.
(5/5)

Co mě zaujalo z dnešní recenze zaujalo nejvíc? Určitě olej od značky Orofluido. Vlasy jsou po něm perfektně výživené a nádherně voní.

Líbil se Vám článek? Máte zkušenosti s nějakým z těchto produktů nebo s Notinem?
Pište do komentářů.

Těším se na Vás u dalšího článku!
-Lili-

Odkaz na Notino.cz: https://www.notino.cz/

Komentáře

  1. Ten olejíček od Orofluida používám! Je úžasný a navíc krásně voní. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímalo by ma, či cena balíčka zodpovedá cene jednotlivých výrobkov vnútri. Neskúmala si to? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cenu balíčku nevím, neboť jsem balíček dostala od Notina k recenzi.

      Vymazat
  3. Ten Orofluido olej na vlasy som mala možnosť vyskúšať aj ja. Tá vôňa ♥ Tie účinky na vlasoch ♥ Jeden z najlepších, aké som kedy mala, ak nie najlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak.. Jeden z nejlepších.. Cena tomu také odpovídá..❤

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky