Kosmetické vychytávky



Ahoj!


Vítám Vás u dnešního článku, dnes bude na téma kosmetické vychytávky. Budu ráda, když si článek přečtete a potom mi napíšete do komentáře jakou kosmetickou vychytávku znáte vy.


SPA čistící kartáček na pleť





Jako první věc tu mám čistící kartáček na pleť. Na e-shopu Kupsito ho mají jen za 59 Kč, což si myslím, není vůbec moc. Na tomto e-shopu je k dostání ve dvou barevných variantách- růžová a žlutá.


Informace ze stránek:


-Čištění obličeje, mytí obličeje, gelový kartáč

-Efektivně odstraňuje nečistoty na obličeji, zlepší krevní oběh

-Tento skvělý kartáč na odstranění blackheads pomáhá odstranit skvrny nebo olejové skvrny na obličeji

-Rozměry: 6,5 x 5 x 2cm
 

Razítko na obočí se stínem na obočí








Další vychytávkou jsou tato razítka na obočí, prodávaná se stínem v několika barevných provedeních. Cena se pohybuje okolo 150 Kč.


Informace ze stránek:


-Žhavá kosmetická novinka, se kterou docílíte dokonalého obočí během chvíle. A nebojte se, nemusíte být profesionální vizážistkou, s tímto razítkem vykouzlí krásné obočí i běžný smrtelník.

-Vyberte správný tvar a odstín obočí a pusťte se do líčení, je to zábava.

Obsah balení: 2 razítka (pravé a levé), stín na obočí

Rozměry razítka: 7x 3 cm

Silikonová houbička na make-up





Třetí a poslední věc je silikonová houbička, která je výhodná zejména kvůli tomu, že oproti jiným houbičkám na make-up do sebe nevsákne ani trošku make-upu, který jste na ni nanesli. Cena se pohybuje okolo 90 Kč.


Informace ze stránek:



-Silikonová houbička pro aplikaci tekutých make-upových textur. Silikon neabsorbuje textury make-upu, takže tak nebudete plýtvat texturou, který by se jinak vsákla do houbičky.

-Rozměr: 4 x 7cm





A to už je konec dnešního článku. Doufám, že se Vám líbil. Znáte nějakou kosmetickou vychytávku, ať už zmíněnou nebo nějakou jinou? Doporučil/a byste nám ji? Pište do komentářů.

Těším se na Vás u dalšího článku.

-Lili-

Komentáře

Oblíbené příspěvky